1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Óvodai Szakmai Napok a lakiteleki óvodában

A Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Lakiteleki Tagintézményének nevelőtestülete április 11-16-ig ÓVODAI SZAKMAI NAPOKAT rendez.

A XVIII. alkalommal megrendezésre kerülő szakmai napok középpontjában a gyermeki játéktevékenység áll. Április 11.-én pénteken OVI-SZÍNPAD-on bemutatkoznak a tehetséges lakiteleki, tiszaugi és a nyárlőrinci óvodások.

Április 13.-án vasárnap CSINTEKERINTŐ I. Népi játék és gyermektánc találkozó lesz a lakiteleki művelődési házban. Óvodás csoportok szerepelnek: Kunszentmártonból, Tiszakécskéről, Érdről, Nyárlőrincről és természetesen Lakitelekről, és fellép a lakiteleki Kösöntyű néptánccsoport is. A találkozót a szülői szervezet és a Lakiteleki Óvodáért Alapítvány segíti és támogatja. A találkozó védnöke: Lezsák Sándorné a Kösöntyű néptánccsoport vezetője. Mindenkit szeretettel várnak!

Április 14.én délelőtt „A játék. Az különös” címmel belső szakmai műhely munkára kerül sor. A tiszaugi, a nyárlőrinci és lakiteleki óvónők valamint a lakiteleki kisgyermeknevelők szakmai megfigyelést végeznek a Katica csoportban, majd kicserélik tapasztalataikat. Ugyanezen a napon délután, már a játék és a tanulás kerül a figyelem központjába. Az óvoda és iskola átmenetet könnyítése érdekében, a leendő elsős tanítónők és óvónők között folyik a szakmai tapasztalatcsere. Minden szülőt szeretettel várnak! Április 15.-én kedden és 16.-án szerdán nyílt nap lesz az óvodában, ahol a szülők is megfigyelhetik a gyermekek játékát.