1. 2024.04.18. csütörtök, Andrea
  2. |
  3. 11 °C
  4. |

Huszonnégy órán keresztül táncolhatnak

A Brilli-Art Stúdió TSE táncmaratont szervez jó állóképességű, táncot szeretők számára. A huszonnégy órás tánc április 19-én szombaton 15 órakor kezdődik a stúdió kecskeméti Máriahegy 173. szám alatti termében.

Bárki bárkivel indulhat korra, nemre, tánctudásra tekintet nélkül. Nem kell profi táncosnak lenni, az a pár nyer, aki a legtovább bírja. Korosztály alapján két kategóriába sorolják a versenyzőket 14 év alattira és 14 év felettire. Csak olyan párok indulhattak, akik regisztráltak és sorszámot kaptak.

A versenyzőknek kötelező az 1920-30-as éveket idéző jelmezt, ruházatot, fizimiskát ölteni. Egy-egy blokk 45 percig tart, utána negyed óra szünet következik. Váltócipő használata kötelező, ajánlott a lapos cipő! A táncok különböző zenére történnek a lépések nincsenek megszabva. A tán sípszóra indul és sípszóig tart. Ez idő alatt a páros mind két tagjának folyamatosan érinteni kell egymást, és mozogniuk kell. Leállni nem lehet! Tánc közben a beszéd megengedett, nem csak a saját párral, de más párokkal és a szurkolókkal is. Pihenő időben lehet enni, inni bármit csinálni. Tánc közben viszont tilos az étel és italfogyasztás, és nem engedhetik el egymást a párok!

Nevezni a helyszínen lehet 13 órától, vagy a 70/456-7289- es (Boda Brigitta) és a 20/353-9866-os (Németh Arnold) telefonszámon. E-mail cím:[email protected]