1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Nagykőrösi lány lett Tőserdő Szépe

Huszonkilenc lány indult az idei Tőserdő Szépe Fesztiválon. A zsűri véleménye alapján közülük a legszebb, a 16 éves nagykőrösi Árki Bianka lett.

 

Hatalmas érdeklődés kísérte ezúttal is a Tőserdő Szépe választást. Pénteken a rossz időjárás miatt elmaradt, a gyermek és tini szépségverseny, amit vasárnap délután rendeznek meg. Szombaton a felnőttek versenyén, 16 éven felüliek indulhattak, akik először fürdő, majd alkalmi ruhában léptek az ítészek és a közönség elé. A tizennyolc tagú zsűrinek nem volt könnyű dolga. Sok csinos, és széplány vonult fel a színpadra. Addig, míg a fürdőruhás eredményeket értékelték táncbemutatókat nézhettek az érdeklődők. Az alkalmi ruhás bemutató után Nótár Mary szórakoztatta a közönséget. Sokan vele együtt énekelték a dalokat. A szépségverseny eredményhirdetésére már több ezren voltak a Holt-Tisza melletti téren. Mivel a közönség is szavazhatott, először annak az eredményét hirdették. A legtöbb szavazatot a 21-es sorszámú 18 éves kiskunfélegyházi Hegedűs Lilla kapta. A zsűri véleménye alapján második udvarhölgynek a 14-es sorszámú 17 éves pirtói Vincze Szabinát választották. Az első udvarhölgy is 17 éves, aki a tizennyolcas sorszámot viselte, ő pedig nem más, mint a jászszentlászlói Kiss Bianka. Mindenki nagyon várta, hogy kinek a fejére kerül majd a korona, amit a tavalyi győztes budapesti Nagypál Krisztina adott át, a 16 éves nagykőrösi Árki Biankának. Külön érdekessége a versenynek, hogy két évvel korábban Bianka a tini szépségversenyt nyerte meg, és most a felnőttek között is őt találták a legszebbnek. A nagykőrösi Református Gimnázium 10-es tanulóját nem volt nehéz a verseny végén szóra bírni. – Sokat jártunk korábban Tőserdőbe a Tiszavirág Fesztiválra. Két évvel ezelőtt a tini versenyen indultam, amit sikerült megnyernem. Nagyon tetszett a hangulata, ezért szerettem volna kipróbálni azt, hogy a felnőttek között mit tudok elérni. A tini verseny után tudtam azt, hogy a magabiztosabbnak kell lenni és a színpadi járást is gyakorolni kell. A tervem az, hogy egy rangosabb versenyen is meg tudjam magam mutatni, természetesen nem ebben az évben, hanem majd később. Ahhoz viszont még sokat kell fejlődnöm. Édesanyám a húgom és a barátom is elkísért és nagyon boldogok velem együtt.

A verseny után Kasza Tibi szórakoztatta a nézőket, majd pedig a húsz éves kecskeméti Digital Scream adott jubileumi koncertet.