1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Családi nap a tiszaalpári polgárőröknél

A polgárőrök, amikor szolgálatukat látják el, abban az időben a családjuk nélkülözi őket, ezért született meg a gondolat, hogy jelképesen kárpótolva családjaikat megrendezzük ezt a napot.

 

A délelőtt horgászversennyel telt el, közel harminc indulóval. Gyermek kategóriában: 1. ifj. Barna Mihály és ifj. Baranyi János, 2. Kása István 3. Hekkel Benjámin. Felnőtt kategóriában: 1. id. Víglási Sándor, 2. Patai Ferenc, 3. Dora István. A legnagyobb halat Barna Mihály foga ki.

A délutáni programok a Kádár Lajos Közösségi Házban zajlottak le. Az ízletes ebéd után kezdődtek a gyermekprogramok. Elsőként Aracs Eszter nyűgözte le a fiatalokat és a már régebb óta fiatalokat bábjátékával. A klasszikus lángos evő versenyt egy családi erőpróba követte, a hátrakötött kezű szülőket bekötött szemű gyermekeik etették fagyival. A felnőttek sörivó versenyén a versenyzők arcáról lelohadt az önbizalom mosolya, mikor meglátták a söröspohárba helyezett szívószálat. A gyerekek szórakozásáról még az óvónők kézműves foglalkozása, a Gyerekekért Alapítvány trambulinja, valamint pónifogatos kocsikázás gondoskodott.

A rendezvényre a polgárőrök és családtagjaikon kívül még meghívást kaptak azok is, akik az elmúlt években támogatásukkal segítették az egyesület tevékenységét. A mostani eseményt is sokan támogatták, akiknek ezúton is köszönetet mondanak. Remélhetőleg jövőre is megismételik a családi napot!