1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Új tánctanár az Easy-Dance egyesületnél

Az Easy-Dance egyesület a térségben több mint két éve van jelen. Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre nagyobb érdeklődés kíséri munkánkat, egyre több felkérést kapunk! Úgy gondoljuk, ez azért van, mert a minőségi táncoktatáson kívül nagy hangsúly fektetünk a személyes kapcsolatok ápolására, valamint a reklámra és a PR-re is.

 

Mára már nyilvánvaló, hogy családi vállalkozásként a továbbiakban nem folytathatjuk. Nőnünk kell! Igazi szakmai kihívás ez! Épp ezért nagyon boldogok vagyunk, hogy Bíró Viktor személyében egy – az Easy-Dance iránt is elkötelezett – kiválóan képzett táncossal bővíthetjük csapatunkat. Bíró Viktor fiatal kora ellenére bejárta a világot, mindenütt öregbítve a magyar táncosok jó hírét, és utazásai során rengeteg tapasztalattal lett gazdagabb. Többek között táncolt Kínában, a Világkiállításon, Mága Zoltán újévi koncertjében, több mint 16000 ember előtt, illetve a Mága Show (tv műsor) résztvevője is volt. Vendégszerepelt Izraelben és Svájcban és tanított egy számunkra is példaképként szolgáló kiváló budapesti sportegyesületben. Megtisztelő, hogy úgy döntött nálunk folytatja pályáját.

Az Easy-Dance KID táncos táborban már megismerkedtek vele a gyerekek és a tiszaalpári falunap során a felnőttek is. Biztosak vagyunk benne, hogy egyre nagyobb tiszteletnek örvend majd!

Szeptembertől Ő veszi át több helyen Tibortól (Szabó Tibor, az Easy-Dance vezető tánctanára, sokszoros bajnok versenytánc edző) az Easy-Dance oktatást, valamint a KID foglalkozások vezetését is. Terveink szerint a jövőben részt vesz a trénerképzésben is. Őszinte szeretettel köszöntjük Viktort!

Mócza Krisztina elnök, Easy-Dance OKSE