1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 18 °C
  4. |

A tabella élén a tiszaalpáriak állnak

Már a harmadik fordulót bonyolították le a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A három forduló után csak a Tiszaalpár csapata mondhatja azt el, hogy nem veszített pontot, és száz százalékos. A többiek több, kevesebb sikerrel vették eddig az akadályt.

 

A Tiszakécske megyei I. osztályú csapata az első fordulóban, idegenben 5–1-es vereséget szenvedett a Soltvadkerttől. Ezt követően hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Kunszállással. Most hétvégén pedig a Harta otthonában 2–1 arányban diadalmaskodott. Jelenleg négy ponttal a nyolcadik helyet foglalja el a tabellán.

A megyei II. osztályú csapatok közül a Lakitelek az első fordulóban Helvécián nyert 2–1 arányban. Ezt követően Bugacon nem sikerült egyik csapatnak sem gólt szereznie, így 0–0-ra végződött a találkozó. A harmadik fordulóban Városföldre látogattak és 6–2-es vereséget szenvedtek. Sajnálatos módon 2–0-as hazai vezetésnél tizenegyest is hibáztak. Jelenleg a hetedik helyet foglalják el a tabellán. A nyárlőrinciek nem jól kezdték a bajnokságot, bár az első fordulóban Lajosmizséről sikerült elhozniuk egy pontot, mivel 1–1 volt az eredmény. Azóta azonban két vereség is fűződik a nevükhöz. Hazai pályán kikaptak a Kiskunfélegyházi HTK II-es csapatától 0–1-re, majd a Kiskunfélegyházi Vasutassal sem bírtak, mert ott pedig 2–1 arányban bizonyult jobbnak a Vasutas. Egy pontjukkal a 11. helyet foglalják el a tabellán. Villámrajtot vettek viszont a tiszaalpáriak. Az első mérkőzésükön az ismeretlennek számító Bócsát fogadták, és 3–1 arányban győztek. A második fordulóban szintén hazai pályán a Kerekegyházát verték 6–1 arányban. Harmadik mérkőzésüket is hazai pályán játszották és a Helvéciát 3–1 arányban győzték le. Három forduló után ők vezetik a tabellát kilenc ponttal.