1. 2024.04.23. kedd, Béla
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Nem vesztett még pontot a Tiszaalpár

A negyedik fordulót fejezték be a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Tiszakécske és Tisztaalpár nyerni tudott, Lakitelek döntetlent játszott, Nyárlőrinc pedig szabadnapos volt.

Úgy tűnik, hogy a Tisza-parti kisváros megyei első osztályú csapata kezdi felvenni a ritmust, és szállítja a jó eredményeket. Az előző fordulóban idegenben győzött és ezúttal is sikerült a három pontot begyűjtenie Kiskunmajsán. Jól kezdték a mérkőzést, mert már negyed óra elteltével 2-0 volt az eredmény a javukra. A második félidőben még egy góllal megtoldták, de a találkozó befejezése előtt a majsaiaknak sikerült szépíteniük, így 1-3 lett a végeredmény.

A tiszaalpáriak villámrajttal kezdték a bajnokságot. Négy forduló után veretlenül vezetik a tabellát. A hétvégén Bugacra utaztak és könnyed győzelmet arattak. A 20. percben ők is kétszer találtak már a hazaiak kapujába. A második félidő elején ugyan szépítettek a bugaciak, de a találkozó végén a tiszaalpáriak növelni tudták előnyüket és beállították az 1-3-as végeredményt.

A lakitelekieknek nem úgy megy a játék, ahogyan azt a szurkolók elvárnák. Igaz eddig még minden mérkőzésüket idegenben játszották, a pálya felújítása miatt, és majd csak a 6. fordulóban fognak hazai pályán játszani, de ettől függetlenül két találkozót hozni kellett volna. A 2. fordulóban Bugac ellen döntetlent játszottak úgy, hogy még gólt sem rúgtak. Most a hétvégén pedig a Kiskunfélegygházi Vasutas ellen sem tudták megszerezni a három pontot. Bár az első félidő közepén a vezetést megszerezték, de aztán gyorsan jött a z egyenlítés. A második játékrészben kimaradtak a helyzeteik és maradt az 1-1.

Resource id #242