1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Egy éves születésnapot ünnepeltünk

Egy éves születésnapot ünnepeltünk

 

Egy születésnap mindig sokat jelent egy ember életében. Azt jelenti, hogy megint öregebb lett. Az első éves születésnapunkra azonban nem emlékszünk, legfeljebb később nézzük meg a fotókat, amelyek rólunk készültek.

Az lcafe.hu ma szeptember 25-én ünnepelte egy éves évfordulóját, a lakiteleki művelődési házban. Csak remélni tudjuk, hogy akik ott voltak, azok emlékezni is fognak rá. A meghívott vendégeket Verebélyi Gábor technikai szerkesztő köszöntötte. Bemutatta a munkatársait: Alter Róbert operatív vezetőt, Szentirmay Tamás főszerkesztőt, és Pintér Kornél programozót, aki a háttérből segíti a munkát. Az elmúlt egy év alatt 1540 embertől érkezett like az oldalunkra azoktól, akik kíváncsiak honlapunkra. Az oldalt kedvelők 70 százaléka nő, 30 százaléka férfi. 552 like lakiteleki illetőségű, a többi a környező településeken, vagy külföldön él. Az elmúlt egy éve alatt 606 hírt osztottunk meg olvasóinkkal, és10561 fotót tettünk fel honalunkra. Nem csak a környező településekről érdeklődnek az lcafe-ről, hanem Európa több országából is (Németország, Ausztria, Románia, Franciaország, Svájc, Montenegró), sőt távolabbi országokból is, Kanada USA, Brazília, Costa Rica, Etiópia, Marokkó, Chile, Nigéria, Kongó, Ausztrália és a Kajmán szigetekről is van olyan, aki látja és olvassa az lcafe.hu-t. Legutóbb a Lakitelek Népfőiskoláról feltett anyagunkat közel 11.000 látták, 74 megosztással. Az elkövetkezendő időben fejlesztéseket tervezünk, főleg az első oldalon, ahol hirdetéseket szeretnénk elhelyezni. Továbbra is azon vagyunk, hogy olvasóinkat kiszolgáljuk és információhoz juttassuk.

Verebélyi Gábor tájékoztató után vendégeink megtekinthették azt a kiállítást, amelyben az elmúlt egy év legtöbbet olvasott írásait láthatták, havi bontásban. A fotó galériánk pedig arról szólt, hogy hol jártunk, mit láttunk az elmúlt egy év alatt. A kiállítás megtekintése után állófogadásra hívtuk meg vendégeinket, majd kötetlen beszélgetésre került sor. Köszönjük mindenkinek, akik látnak, olvasnak bennünket, vagy éppen információval szolgálnak. Ígérjük, hogy az elkövetkezendő időben is mindent megteszünk azért, hogy az lcafe.hu a környék legolvasottabb hírportálja legyen.