1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Négy tehergépjármű ütközött

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába egy tűzesettel és két műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Városföld külterületén egy kombájn motortere égett csütörtökön délelőtt. A helyszínen levő dolgozók egy porral oltóval eloltották a tüzet. A kecskeméti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a szükséges utómunkálatokat elvégezték.

Ugyancsak csütörtökön délelőtt, Kerekegyháza határában az 52-es főút 10-es kilométerszelvényénél négy tehergépjármű ütközött. A balesetben egy ember megsérült. A kecskeméti hivatásos és a kerekegyházi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Császártöltésen, a Bajai utcában egy tehergépjármű és egy személygépjármű ütközött csütörtökön délelőtt. A balesetben egy ember megsérült, akit mentőhelikopterrel szállítottak el a helyszínről. A kiskőrösi hivatásos, a keceli önkormányzati és a császártöltési önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a beszorult sérültet.