1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Megsérült egy gázvezeték

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Kecskemét, Muraközy János utcában lakásba történő behatoláshoz kérték a kecskeméti hivatásos tűzoltók segítségét csütörtökön reggel. A tűzoltók a lakásba behatoltak, majd a segítségre szoruló lakót a mentőknek átadták.

Csütörtökön délelőtt Bácsalmáson, a Vörösmarty soron földmunkavégzés közben megsérült egy gázvezeték. A tűzoltók biztonsági okokból a gázszivárgás körzetében a területet lezárták, és egy vízsugár védelme mellett biztosították a helyszínt. Az érintett területen egy embernek kellett elhagynia az otthonát. Személyi sérülés nem történt. A gázszolgáltató munkatársai a szivárgást megszüntették, a lakó visszatérhetett otthonába.

Csütörtökön délelőtt Solton, a Tulipán utcában egy száz négyzetméter alapterületű ház pincéjének egyik helyiségében villanybojler füstölt, égett. A solti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.