1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Jó hangulatú Baráti Körös táncest

A hagyományokhoz híven ezúttal is megtartotta az idősek napját a tiszaalpári Baráti Kör Nyugdíjas Klub. A művelődési ház nagytermében a második félévben névnapjukat ünneplőket is köszöntötték.

 

A jelenlévőket, a klub tagjait és a meghívott vendégeket Kiss Imre a klub vezetője üdvözölte. Külön köszöntötte azokat a klubtagokat, akik már betöltötték 80. évüket, így Huszár Károlynét, Papp Imrénét, Németh Józsefnét, és Bondor Istvánt.

Az est nem maradhatott el műsor nélkül. Először Pap Imréné mondott verset, majd a klub tánccsoportja mutatott be a Hungária együttes Csavard fel a szőnyeget című dalára egy új koreográfiát. Az általános iskolások néptánccsoportja ezúttal is nagy sikert aratott. A diákok Bagi Ferenc tanítványai és ragyogóan táncolnak, amit eddig is több alkalommal bizonyítottak. Közülük is kiemelkedik Vancsura Botond, akinek a mozgásán látszik az, hogy mennyire szereti a táncot. Az iskolások után ismét a klub táncos lábú hölgyei következtek a már megszokott country tánccal. A műsor végén Muzsik Ferencné szavalatát hallgathatták meg a jelenlévők. Ezt követően a második félévben névnapjukat ünneplők kaptak virágot a klub elnökétől, majd felszolgálták a Fekete Ferenc által bográcsban főzött sertéspörköltet. Az asztalon különféle sütemények is voltak, melyet a klub női tagjai sütöttek. A vacsora után Baranyi János és ifj. Barna Sándor szolgáltatta a zenét, amire a klub tagjai is megmozgatták lábukat. Nem maradt el a tombolasorsolás sem, amelyen értékes jutalmakat húztak ki. Az egész este jó hangulatban telt el.