1. 2024.04.18. csütörtök, Andrea
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Kábítószer gyanús növényeket találtak Lakiteleken

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a két kecskeméti férfit, akiknél 770 gramm kábítószergyanús növényt találtak.

 
 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrsének munkatársai november 3-án 20 óra 25 perckor Lakiteleken, az egyik vendéglátóhely mögötti erdős területen igazoltatták V. Tamás 27 éves és T. Zsolt 25 éves kecskeméti lakosokat, akik az ott leállított személygépkocsijukban tartózkodtak. Ruházatuk és csomagjaik átvizsgálásakor az egyenruhások egy fekete szemetes zsákban bruttó 770 gramm kábítószergyanús növényt és egy digitális mérleget találtak, ezért elfogták és előállították a két férfit. Az elvégzett gyorsteszt alapján a lefoglalt növény Cannabis hatóanyagot tartalmaz, illetve vizeletükből THC jelenlétét mutatta ki.

 
 

A rendőrség kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatta ki V. Tamást és T. Zsoltot. A továbbiakban a Tiszakécske Rendőrőrse szakértők bevonásával folytat nyomozást. police.hu