1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Személyautó ütközött kisteherautóval

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Szerdán délelőtt Lajosmizse határában, az 5-ös főút M5-ös felüljárójánál két személygépkocsi ütközött. A balesetben ketten sérültek meg. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Katonatelepen, a 441-es úton egy személyautó és kistehergépkocsi ütközött szerdán délelőtt. A balesetben két ember sérült meg. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az egyik sérültet feszítő- vágó segítségével szabadították ki a roncsból, majd átadták a mentőknek.

Szerdán délután Nyárlőrinc közelében, a 44-es főút 17-es kilométerszelvényénél egy kamion árokba hajtott. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Közlekedési balesethez riasztották a bajai hivatásos, a bácsalmási önkormányzati és a bácsbokodi önkéntes tűzoltókat szerdán késő délután. Bácsbokod belterületén egy pótkocsis traktor elütött egy kerékpárost, aki a pótkocsi alá esett. A tűzoltók a mentőkkel közösen a sérültet kiemelték a pótkocsi alól, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szerdán éjszaka Kiskunfélegyháza külterületén, egy hatvan négyzetméter alapterületű vályog falazatú cserépfedésű épület teljes terjedelmében égett. A kiskunfélegyházi és a csongrádi hivatásos tűzoltók a lángokat három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg. Az épültben nem tartózkodott senki.