1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Jól sikerült est, a lakiteleki nyugdíjasoknál

Évzáró vacsoráját tartotta a lakiteleki nyugdíjas klub. A rendezvényre meghívták azokat a vállalkozókat, akik támogatják a klub működését.

 

A hagyományokhoz híven ezúttal is az Autós Csárda adott helyett a vacsorás estnek. Először Csinger Sándorné a klub vezetője köszöntötte a jelenlévőket, többek között Zobokiné Kiss Anita polgármestert. Megköszönte azoknak a segítségét, akik ebben az évben is anyagilag hozzájárultak ahhoz, hogy a klub működni tudjon. A település vezetője, Zobokiné Kiss Anita egy ígéretét váltotta be azzal, hogy harminc ezer forintot ajánlott fel a nyugdíjasoknak a polgármesteri keretből. Ebben az évben mindössze harmincezer forinttal járult hozzá az önkormányzat a klub működéséhez. Megköszönte azoknak, akik a választáson rászavaztak. Akik nem rá adták voksukat, azoktól azt kérte, hogy bízzanak benne, mert legjobb tudása szerint fogja irányítani a települést.

A beszédek után felszolgálták a vacsorát, pacalból és vegyes tálból lehetett választani. Belicza András jóvoltából természetesen zene is szólt, amire persze táncra perdültek a jelenlévők. A tombolasorsolást nagy érdeklődéssel várta mindenki, mert a fődíja egy olaszországi út volt. A nyertes – aki Tigyi Istvánné volt – egy hetet tölthet el negyed magával Jezolóban 2015 júniusában, egy apartmanban. A tombolán szinte mindenki nyert valamilyen ajándékot. A sorsolás után még akadtak olyanok, akik megmozgatták lábukat. Mindenkinek az volt a véleménye, hogy ezúttal is egy jól sikerült esten vettek részt.