1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  3. 16 °C
  4. |

Nyílt levél Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testülete részére

Felföldi Zoltán volt lakiteleki polgármester levelet juttatott el szerkesztőségünkhöz. Ebben hivatkozik arra, hogy a november 13-itestületi ülésen számára megszavazott végkielégítésről lemond. (A végkielégítést csak az a négy képviselő szavazta meg, akik a választáson vele egy színekben indultak.) Felföldi Zoltán azt kérte, hogy nyílt levelét változtatások nélkül tegyük közzé.

Tisztelt Képviselő-testület!

Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 13. napján tartott ülésén úgy döntött, hogy polgármesteri munkám elismeréseként a törvényben meghatározott háromhavi végkielégítés mellett további háromhavi végkielégítést állapít meg.

A Képviselő-testület csütörtöki döntését köszönettel veszem, azonban a végkielégítés összegét nem kívánom felvenni, arról írásban lemondok.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy a csütörtökön megszavazott

végkielégítésem teljes összegét, valamint az ahhoz tartozó járulék költséget is Lakitelek egyházai, önszerveződő közösségei, egyesületei és alapítványai között ossza fel.

Polgármesteri tevékenységem alatt mindig kiemelt figyelmet fordítottam településünk civil kezdeményezéseinek támogatására, azok felkarolására. Hiszek abban, hogy a csütörtökön megszavazott végkielégítésem teljes összege jó célra kerül majd felhasználásra. A döntés joga a Képviselő-testületé.

Kérem, hogy a Tisztelt Képviselő-testület tájékoztasson arról, melyik önszerveződő közösség, illetve civil szervezet kapott támogatást végkielégítésem összegéből.

Köszönöm támogatásukat.

2014. november 14.