1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Magasból esett le egy munkás

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Pénteken délután Jánoshalmán, a Zenészsor utcában lévő építkezési területen egy ember több méter magasból vasbeton födémre esett. A jánoshalmi önkormányzati és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével a sérültet szakszerűen lementették, majd átadták a mentőknek.

Érsekcsanádon, a Meggyfa utcában egy csaknem tizenöt négyzetméteres garázsból kialakított kazánházban csaptak fel a lángok pénteken délután. A helyiségben szalmát tároltak. A bajai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tűzet. Személyi sérülés nem történt.

Kiskőrös külterületén egy ötven négyzetméteres lakóépület tetőszerkezete egy négyzetméteren égett pénteken este. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Vasárnap Baja külterületén, az úttesten egy külföldi rendszámú busz meg akart fordulni, azonban az úttestről letért és megsüllyedt. A bajai hivatásos tűzoltók vonórúddal az autóbuszt kihúzták, ezzel megszüntetve a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.