1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Bagi Gábor elbúcsúzott a játéktól

Szombaton a Tiszakécske-Akasztó labdarúgó mérkőzésen búcsúzott aktív labdarúgó pályafutásától Bagi Gábor a hazaiak játékosa. Az egyesület vezetői a találkozó előtt köszönték meg eddigi munkáját.

 

Bagi Gábor, a helyi Móricz Zsigmond Gimnázium tanára, hosszú éveket töltött a Tiszakécske Városi Sport Egyesületnél, mint játékos. Egy kis kitérőt tett, amikor Lakiteleken is focizott a 2000-es évek elején, majd kint járt Amerikában is, de a szíve visszahúzta Tiszakécskére. Az elmúlt időszakban már csak ritkán játszott a megyei I. osztályú csapatban, inkább csak tartalékként lépett pályára, pedig egykoron az NB II-es csapatban is szerepelt. Bagi Gábor szombaton játszotta utolsó bajnoki mérkőzést Akasztó ellen. A találkozó előtt Varga Béla szakosztályvezető, Ézsiás Gábor edző és Domonics József technikai vezető a mérkőzés előtt köszöntötte a népszerű tanár urat, a nézők tapsa mellett. Bagi Gábor azért nem szakad el a helyi labdarúgástól. Továbbra is edzi a fiatalokat és a szakosztály munkájában is aktív szerepet vállal. Mivel a VSE korábbi vezetőjének Tóth Jánosnak polgármesterré választása után le kellett mondania az elnöki tisztségéről, megbízott elnökként Bagi Gábor látja el ezt a feladatot addig, míg új elnököt nem választanak.

Sajnálatos módon nem sikerült az Akasztó ellen nyerni a csapatnak, pedig már 3-1 arányban is vezettek a második játékrészben. A vendégeknek azonban sikerült kiegyenlíteniük, így 3–3-al ért véget a találkozó.