1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Felhőtlenül mulatoztak a nyugdíjasok

Szokásos év végi záró vacsorájukat tartották a nyárlőrinci nyugdíjasok. Meghívásukra számos vendég is érkezett, akiket finom itallal, kínáltak már az ajtónál, megalapozva a meleg fogadtatást. Az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér nagy terme szinte teljesen megtelt.

 

Miután mindenki megérkezett a klub vezetője, Németh Mihályné, üdvözölte a vendégeket. Megköszönte az önkormányzat támogatását, valamint Túri Istvánnak a vacsorához felajánlott húst, Varga Imrének és Tormási Zoltánnak a pénzbeli adományokat, illetve Zöldi Kovács Józsefnek az egészéves finom italadományait. Emellett Gyenes Sándornak a korábbi összejövetelhez nyújtott segítségét. Mindezeken túl háláját fejezete ki mindenkinek, aki bármely módon hozzájárult az est létrejöttéhez. Külön megköszönte a nyugdíjas társainak az egész évi munkájukat, támogatásukat, hozzájárulásokat a rendezvényekhez. Terike néni külön köszöntötte a lakiteleki nyugdíjas társakat és a két népdalcsoport közös vezetőjét, Csinger Sándornét. Klári néni számtalan sikert és elismerést hozott számukra kitűnő vezetői képességeivel, ismeretségével és hozzáértésével.

Ezt követően Kőrős Lajos nagyszerű pörköltjét fogyaszthatták, finom borok és számtalan jobbnál jobb sütemény kíséretében a jelenlévők. A vacsora után a talpalávalót Balogh Illés és Kerekes Balázs húzta. Varga Imre meghívására megérkezett Varga Mihály is, aki rengeteg jól ismert dallal szórakoztatta a vendégeket. Jó néhányan táncra perdültek a különféle nótákra, dallamokra.

Az est folytatásaként a tombolasorsolás következett, melyen sok különféle nyereménytárgy lelt gazdára a részvevők között. Azt követően tovább folytatódott a tánc, az éneklés és a közös beszélgetés a jelenlévők között. Mindenki egy nagyszerű élménnyel távozott és felhőtlenül tudott mulatni azon az estén.