3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2020.02.25. kedd, Géza
  2. |
  3. 15 °C
  4. |

Fél napon belül őrizetben a rabló

A kecskeméti rendőrök beazonosították és elfogták azt az 54 éves nőt, aki egy üzletből ellopott termékek megtartása érdekében megütötte a pénztárost.

 
 

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2014. november 25-én 8 óra 38 perckor, hogy két órával korábban egy kecskeméti élelmiszerüzletben egy ismeretlen személyazonosságú nő mosóport és fogkrémeket pakolt egy nejlontáskába, majd fizetés nélkül akart távozni. A bolt pénztárosa megpróbálta feltartóztatni a nőt. A vitát dulakodás követte, melynek során az elkövető ököllel arcon ütötte az alkalmazottat. A tettlegesség közben az ismeretlen tettes táskája elszakadt, így abból kiestek az eltulajdonítani kívánt termékek. Ezt követően a nő értékek nélkül elmenekült helyszínről. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 
 

A nyomozók adatgyűjtést végeztek, melynek során elemezték a bolt biztonsági kamerája által készített felvételeket. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Szabálysértési Előkészítő Alosztályának munkatársai előtt nem volt ismeretlen a keresett nő, így fél napon belül sikerült beazonosítani a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Gabriella 54 éves helyi lakost.

 
 

A rendőrök Kecskemét belvárosában elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a nőt. A nyomozók kezdeményezték az őrizetbe vett terhelt előzetes letartóztatásának indítványozását. police.hu