1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Személygépkocsi ütközött kisteherautóval

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Kecskemét és Szentkirály között egy személygépkocsi és egy műanyag árut szállító kisteherautó ütközött össze, szerdán délelőtt. A balesetben két ember sérült meg. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a felborult kisteherautót csörlő segítségével a kerekeire állították.

Szerdán délután Jakabszállás külterületén egy nyolcvan négyzetméteres lakóépület két helyiségében ablakok, egy matrac és egy televízió égett. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek tovább. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le.

Szerdán délután a mentők, lakásba történő behatoláshoz kérték a kecskeméti hivatásos tűzoltók segítségét Kecskeméten a Petőfi Sándor utcában. A tűzoltók létra segítségével a lakásba bejutottak, majd a segítségre szoruló lakót a mentőknek átadták.