1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 19 °C
  4. |

Fütyültek a télapónak a nagycsoportos lányok

December 5-én délelőtt minden óvodai csoportban meglátogatta a Mikulás bácsi a lakiteleki gyerekeket. Megilletődötten álltak előtte, de jókedvűen énekeltek, verseltek, táncoltak körülötte majd csillogó szemmel vették át a szép piros csomagokat.

 

A Katica csoportban egy különlegességre is sor került. Két nagy csoportos kislány fütyült a télapónak. Megálltak előtte és két nótát is, teljesen összhangban elfütyültek. A Margaréta csoportban ennél is érdekesebb dolog történt. Az egyik kiscsoportos kisfiú bátran odaadta a Mikulásnak a cumiját, mondván neki erre már nem lesz szüksége. A nagy szakállú megköszönte és reményét fejezte ki, hogy valóban így is lesz.

Talmácsi Károly cukrász – a Holt-Tisza-parti fagylaltozó tulajdonosa – évek óta meglepi az óvodásokat és bölcsődéseket óriás csoki Mikulásokkal. Az édességek nem csak hatalmasak voltak, hanem nagyon finomak is. Az igazi csokoládé, kettő rétegben nem mindennapi falat gyerekeknek és óvó néniknek egyaránt. Köszönet illeti a jószívű cukrász mestert, aki karácsony előtt mindig gondol az óvodásokra.