1. 2024.04.16. kedd, Csongor
  2. |
  3. 11 °C
  4. |

Árokba borult az autó

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába egy tűzesettel és négy műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Kecskemét, Szent László körút és az 5-ös főút kereszteződésében két személygépjármű ütközött hétfőn délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és kézi erővel kiemelték az egyik személygépjármű utasát, akit átadtak a mentőnek.

Az 5-ös főút 72-es kilométer szelvényénél egy személygépjármű árokba borult fejjel lefelé hétfőn délután. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a személygépjárművet. Személyi sérülés nem történt.

Hétfőn délután Kiskunfélegyháza, Selymes dűlőben egy harminc négyzetméteres, palafedésű, beton födémes, tégla falazatú hobbi ház égett. Az épület tetőszerkezete két négyzetméteren károsodott, a belseje teljesen kiégett. Az épületben nem tartózkodtak. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy darab propán-bután gázpalackot hoztak ki, amit hőhatás nem ért, majd a tüzet két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották.

Hétfőn összesen két esetben kérték Bács-Kiskun megye tűzoltó egységeinek segítségét felhalmozódott, nagy mennyiségű víz eltávolításához. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.