1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Mikulás a mozgáskorlátozottak között

A mozgáskorlátozottak nyárlőrinci csoportja Mikulás ünnepséget tartott a művelődési ház nagytermében. Szendviccsel, süteménnyel és meleg teával várták a tagokat, illetve a meghívott vendégeket.

 

A rendezvényen jelen volt Pénzváltó István polgármester, Zayzon Jenőné jegyző, illetve Hanó Mihály a Bács-Kiskun Megyei Mozgáskorlátozott Egyesület elnöke, valamint helyettese Laczkó Mátyás.

Kovács Sándorné Katika csoportvezető köszöntője után a Segítők Segítői kórus lépett fel, köztük Fekete Attila látássérült, aki a helyi csoportnak is tagja. Vidám karácsonyi dalokat énekeltek. Műsoruk után Hanó Mihály elnök kért szót, aki egy csokor virággal köszönte meg Katikának az egész éves munkáját, majd két verset is elszavalt. Túrmezei Erzsébettől a Gyertyát, illetve saját költeményét Törött bögrék címmel.

Ezután már mindenki izgatottan várta a télapót, aki egy krampusz kíséretében meg is érkezett. Egy verssel köszöntötte a jelenlevőket, majd mindenkinek névre szóló csomagot adott át. A csoport nevében Seres Csenge, Jokhel Mónika és Horváth Réka verssel és énekkel köszönték meg neki a csomagokat.