3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2019.08.26. hétfő, Izsó
  2. |
  3. 28 °C
  4. |

Gázpalack robban a lakókocsiban

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 7 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Gázpalack robban a lakókocsiban

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 7 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Gátér közelében, a 451-es számú út 5-ös kilométerszelvényénél egy személygépjármű árokba hajtott és a tetejére borult pénteken délután. A járművön kisebb tűz keletkezett, amelyet a gépjármű utasa egy porral oltó tűzoltó készülékkel eloltott. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították egy védősugár használata mellett, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Imrehegy, Csalogány utcában egy nyitott tárolóban kistehergépjámű és egy motor égett szombaton éjszaka. A keceli önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Bócsa, Kecskeméti út egyik ingatlanánál egy lakókocsi égett vasárnap reggel. A tűzoltók kiérkezését megelőzően a lakókocsiban egy gázpalack felrobbant. A kiskőrösi hivatásos és soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el. A lakókocsiban élő ember nem szenvedett sérülést.

Kiskunfélegyháza, Molnár Béla utcában egy lakóépület egyik szobájában három négyzetméteren felhalmozott szemét égett vasárnap délben. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal számolták fel a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Kecel, Thököly út egyik lakóépület nappalijában adventi koszorú közelében berendezési tárgyak égtek vasárnap délután. A keceli önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral oltották el.

Sükösd, Dózsa György úton egy személygépjármű árokba hajtott, majd felborult vasárnap este. A bajai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a mentők egy embert kórházba szállítottak.

A hétvégén összesen öt esetben kérték Bács-Kiskun megye tűzoltóinak segítségét letört nagyméretű faágak eltávolításához. Egyik esetben sem történt személyi sérülés.