1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Új elnökség irányítja a lakiteleki labdarúgást

Tisztújító közgyűlést tartott a Lakiteleki Torna Egylet. A vezetőség mandátuma lejárt, ezért új elnökséget kellett választani.

 
 

A sportszékházban megtartott közgyűlésen Sütő László levezető elnök köszöntötte a jelenlévőket, aki több évtizeden keresztül játszott a helyi labdarúgó csapatban, majd aktív pályafutása befejezéseként az egyesület elnöki tisztségét is ellátta, jelenleg pedig az öregfiúk csapatának az oszlopos tagja. Első napirendi pontként Ujváry Kálmán az egyesület elnökhelyettese tartott beszámolót az elmúlt öt év munkájáról, majd Kissné Tubak Irén számolt be a pénzügyi gazdálkodásáról. A beszámolókat a tagság elfogadta. Ezt követően került sor az új elnökségi tagok megválasztására. Az alapszabály szerint hét elnökségi tagot lehetett választani a kilenc jelölt közül. A titkos szavazás eredményeként a közgyűlés a vezetőségébe választotta: Dombi Sándort, Gangl Jánost, Gulyás Imrét, Kissné Tubak Irént, Szentirmay Tamást, Terjéki Ferencet és Tóth Sándort. Az alapszabály értelmében az elnökségi tagok választják maguk közül az elnököt. Ennek eredményeként Szentirmay Tamás lett a Lakiteleki Torna Egylet elnöke. A vezetőség megbeszélése alapján az elnökhelyettesi posztot Terjéki Ferenc tölti be. Szakosztályvezető maradt Gulyás Imre, a gazdasági vezető pedig Kissné Tubak Irén. A technikai vezetői feladatokat Dombi Sándor látja el, míg Tóth Sándor a pálya és az épület karbantartási feladatait fogja felügyelni, míg Gangl János az utánpótlás nevelést fogja figyelemmel kísérni.

 

A felnőtt csapat edzői feladatait az elkövetkezendő időben Kemenes György látja el. Az ifjúsági csapatot továbbra is ifj. Tóth Sándor irányítja, míg az utánpótlás korú két csapat edzője Verebélyi Gábor maradt. A felnőtt csapat első edzése ezen a napon történt. Kemenes György edző elmondta, hogy számít minden játékosra, aki eddig is tagja volt a csapatnak. Két új játékos is van a keretben, Balla József és Széll Gábor, akik a Ballószögi Vállalkozók csapatában játszottak. Az elnökség az első edzés alkalmával forró teával és zsíros kenyérrel várta az edzés után a játékosokat.