1. 2024.04.16. kedd, Csongor
  2. |
  3. 11 °C
  4. |

Nagy meccset játszottak a szurkolók és a labdarúgók

A hagyományokhoz híven ezúttal is a népfőiskolán rendezte meg a Lakiteleki Torna Egylet a sport bálját. Az érdeklődés minden bizonnyal nem csak a foci szeretetének, hanem a jótékonyságnak is szólt.

 

Ezúttal nem melegítőben, nem is mezben, hanem szépen felöltözve lehetett látni az egyesület labdarúgóit. Egy bálba ugyanis nem illik „topisan” érkezni. A bejárati ajtónál, és nem csak hűvös idő miatt, azért melegítő fogadta az érkezőket, igaz folyékony formában. A vendégeknek névre szóló helyük volt az asztaloknál. Amikor már mindenki elfoglalta helyét Gulyásné Szabó Gizella köszöntötte a jelenlévőket, majd Terjéki Ferenc elnökhelyettes beszélt az egyesület munkájáról. Nem kellett sokat várni a vacsorára, ami ezúttal is bőséges és finom volt. Nem szabad megfeledkezni az egész estén remekül játszó orosházi Hangulat együttesről, akik gyakorlatilag levezényelték ezt a mérkőzést. Szinte alig hagytak időt pihenni a „játékosoknak”, Az sem okozott problémát, hogy a „pályán” lévő játékosok kívánságát is teljesítsék. Arról is tudomást szereztek, hogy az egyik meghatározó „labdarúgó” a születésnapját ünnepelte, amit természetesen a megfelelő szám lejátszásával tettek hangulatossá. Persze a barátoktól a születésnapi torta sem maradt el.

Jó volt azt látni, hogy fiatalok és idősebbek is milyen egyetértésben tudtak szórakozni. Így olyan volt az este, mint amilyen egy jó labdarúgó mérkőzés. A Szentkirályi Tánccsoport jóvoltából pedig a labda hálóba került. Produkciójuk ugyanis olyan volt, mintha gólt ért volna el a csapat. A tombolasorsoláson sokan kerültek eufórikus hangulatba egy-egy ajándék után, csak úgy mint a mérkőzéseken egy-egy jó akció után. A fődíj pedig egy három napos wellness edzőtáborázást jelent majd a szerencsés nyertesnek. A hosszabbításban, aki akarta, mikrofonnal a kezében, kiélhette éneklési tudását. És persze a lábak továbbra is mozgásban maradtak. A nagy mérkőzés befejeződött és ezúttal mindenki nyert, játékos, szurkoló és az egyesület egyaránt. Ilyen összehangolt játékra lesz szükség majd a bajnoki mérkőzéseken is. Hajrá Laki!