1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Gyermek táncosok versenyeztek egymással

Első alkalommal tartottak táncversenyt az Easy Dance gyermek táncosainak. Az eseménynek a lakiteleki művelődési ház adott helyet.

 

A versenyt már nagyon várták az Easy Dance Kid táncosok, mert végre összemérhették tudásukat az egyesület berkein belül. Lakitelek, Tiszakécske, Tiszaalpár, Tiszavárkony csapatai mérkőztek meg egymással egy nagyon jó hangulatú versenyben. Először a csapatok vetélkedtek, majd az egyéni, jobban mondva a páros műsorszámokat mutatták be a gyerekek. Minden produkció magas szintű, minőségű volt, élmény volt nézni őket. A zsűrinek nehéz dolga akadt, az értékelésnél. Amint azt Szabó Tibor Imre, az egyesület művészeti vezetője elmondta, ő maga a táncot, míg Szabados Zoltán bábművész a színpadi jelenlétet, Zobokiné Kiss Anita Lakitelek polgármestere pedig a cukiságot értékelte.

A verseny győztes csapata a lakiteleki gyerekek lettek (Kakó Lukács, Kovács János, Kéri Kitti, Bódi Réka és Erdős Jázmin) ők vihették haza a vándorkupát, és a több kilónyi édességet. Az egyéni fellépők versenyében két tiszaalpári fiatal hölgy, Malitsek Viktória és Sánta Réka diadalmaskodott. Különdíjas lett a nagyon fiatal és lelkes tiszakécskei csapat. Az esemény záróakkordjaként Mócza Krisztina, az Easy-Dance OKSE elnöke palacsinta partira hívta a jelenlévőket, így a Laki Konyha finomságának, és a Pótári Italdiszkont üdítő támogatásának köszönhetően, igazán kellemesen ért véget a verseny.

A szervezők megköszönik Belicza Andrásnak a hangosítást és világosítást, Bíró Viktor felkészítő tanárnak a változatos koreográfiákat és magas szintű szakmai munkát.

Eredmények, csapat: 1. Lakitelek, 2. Tiszavárkony 3. Tiszaalpár. Különdíj: Tiszakécske. Egyéniben (párban) csak egy győztest hirdettek az pedig a tiszaalpári Malitsek Viktória és Sánta Réka lett.