1. 2024.04.23. kedd, Béla
  2. |
  3. 8 °C
  4. |

Lakitelekiek győztek az öregfiúk meccsen

A hagyományokhoz híven ezúttal is május elsején rendezték meg a Lakitelek- Tiszaalpár öregfiúk labdarúgó mérkőzést. A két csapat mindig nagy harcot vív egymással.

 

Már előre készültek a csapatok, hogy ezúttal is összemérjék tudásukat. Mind a két fél megfelelő tartalékkal is rendelkezett, így folyamatosan lehetett cserélni. Szükség is volt rá, mert egy bizonyos kor után már hamarabb elfárad az ember. Az első találat az első játékrészben esett, lakitelekiek jutottak előnyhöz. A szünetig nem is esett több gól. A második játékrészben viszont annál több, összesen öt. Ebből hármat a hazai, kettőt a vendégcsapat jegyzett. Ki kell emelni a hazai csapatból Rózsa József és Molnár Arnold góljait, mert mind a kettő szép és hatalmas gól volt. Az eredmény: Lakitelek-Tiszaalpár 4-2 (1-0).

Az is hagyomány, hogy a játék végén a hazai csapat megvendégeli az ellenfelet. Így történt ez most is. Zöld-fehér asztal mellett fogyasztották el a marhapörköltet, utána pedig még sokáig beszélgettek. A visszavágó augusztus 20-án Tiszaalpáron lesz.