1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Nem csak edzőként számítanak Nyilas Elekre Tiszakécskén

A 2015/2016-os idényben az NB III-ban indul a Tiszakécske, köszönhetően annak, hogy a megye I-es bajnok Kiskunfélegyházával közös sportvállalkozásban működnek együtt. A szakmai munkáért Nyilas Elek a felelős, aki korábban Szegeden dolgozott az utánpótlásban és a felnőtt keretnél is.

 

A kesport.hu érdeklődésére Nyilas Elek elmondta, hogy amolyan menedzseri szerepet kapott Tiszakécskén, így nem csak a szakmai kérdésekben számítanak rá, hanem például a Sportligetben folyó munkálatok kapcsán is kikérik véleményét. Hozzátette, hogy nagy kihívás ez számára, ezért is vállalta el a Bács megyeiek felkérését.

Az érkezőket és távozókat illetően egyelőre csak annyit árult el, hogy még zajlik a keret kialakítása, szerződést még egy új játékossal sem írtak alá. Kiemelte, hogy most azon van a hangsúly, hogy a korábbi gárda legjobbjait megtartva olyan futballistákat szerződtessenek, akik beleillenek a klub által elképzelt jövőképbe. Ennek fényében még legalább 3-4 játékost igazolnának, akik valódi erősítést jelentenének a csapatnak.

Az edzőmérkőzések tekintetében sincsenek könnyű helyzetben a Tisza-partiak, hiszen sok helyen még nem kezdődött el az alapozás a következő szezonra. Ennek ellenére jövő hét közepén már pályára szeretnének lépni, ám konkrétumokkal még nem tudtak szolgálni.