1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Tőserdő gyermek szépe tiszakécskei kislány

A Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál kísérő rendezvényeként, már negyedik alkalommal bonyolították le gyermek szépségversenyt, amelyen huszonöt kislány indult.

 

A legfiatalabb versenyző mindössze három éves volt, a legidősebb pedig tizenegy. Ebben a kategóriában a felső határ tizenkét év volt. Örvendetes dolog, hogy térségünkből többen is olyan bátrak voltak, hogy vállalták a színpadra lépést. Lakiteleket az 1-es sorszámú Bari Bella Elizabeth a 8-as számú Tóth Emese, a 10-es számú Herczeg Vivien, a 12-es számú Zérci Virág Hanna, a 14-es számú Tóth Zsuzsa és a 24-es számú Kelemen Léda képviselte. Tiszakécskéről a 11-es számú Pálinkás Rebeka érkezett. A környező városokból: Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szolnok, Szarvas is voltak nevezők, de még Pécsről és Veresegyházról is.

A nyolctagú zsűrinek, melynek elnöke Zobokiné Kiss Anita Lakitelek polgármestere volt, nem volt könnyű dolga. Nehezítette a döntést a nagy korkülönbség is. A szervezők és a felajánlók jóvoltából minden versenyző több ajándékot is kapott. Az oklevél mellé egy Riska frissítőt, a Döme Büfé ajándékát, Avon ajándékcsomagot. A T.S.T. HIP HOP Stúdió felajánlásával egy 5.000 forint értékű egy havi táncóra bérletet. Ezen felül különdíjakat pedig a támogatók ajánlottak fel. Lakitelek Önkormányzat különdíját Zobokiné Kiss Anita polgármester a 8-as számú Kelemen Lédának adta át. A zsűri pontszámai alapján a második udvarhölgy a 9-es sorszámú szarvasi hat éves Gergulics Boróka Anna, az első udvarhölgy pedig a 3-as számú szolnoki négy éves Dudás Milla Kira lett. Nekik és a királynőnek a szalagot és a virágcsokrot Zobokiné Kiss Anita polgármester adta át. Királynőnek a 11-es sorszámú tiszakécskei hat éves Pálinkás Rebekát választották. Fejére a koronát az elmúlt évi győztes a kecskeméti Botos Viktória tette fel. A királynő és udvarhölgyei számos különdíjban részesültek.