1. 2024.04.24. szerda, György
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

A tiszakécskei csapat még nem kapott gólt

Nagy meleg fogadta a megyei labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában a csapatokat. Igazi nyári hőség volt, amiben nem volt egyszerű focizni. A játékosok nem panaszkodtak, tették a dolgukat.

 

A megyei I. osztályú Duna Aszfalt Tiszakécske ezúttal is kitett magáért. Jánoshalmára utazott és idegenben is be tudta gyűjteni a három pontot. Az első félidő még nem hozott gólt, a második játékrészben azonban már kiütközött a két csapat közti tudásbeli különbség. Először Juhász Miklós, majd Szabó Dávid talált az ellenfél kapujába. Jánoshalma-Tiszakécske 0-2 (0-0). A csapat három mérkőzésből hármat nyert, 14 gólt rúgott és még egyet sem kapott.

A megyei II. osztály nagy rangadója a Nyárlőrinc-Tiszaalpár találkozó volt. Két egyforma tudású csapat találkozott egymással, és sokáig „döntetlen szagú” volt a mérkőzés. Az első félidő végén azonban Túri István révén előnyt szereztek a hazaiak. Ezt a második játékrész közepén László Zsolt kiegyenlítette. Úgy tűnt, hogy döntetlen marad az eredmény, de T. Nagy Zoltán labdája,a tizenhatoson belül irányt változtatott a füvön, és Verebélyi kapust is megtréfálva a hálóban kötött ki. A szerencsés gól megnyugtatta a hazaiakat és Túri István és Bali Gábor révén még két góllal tudták növelni előnyüket. Nyárlőrinc-Tiszaalpár 4-1 (1-0).

A Duna Aszfalt Tiszakécske II Lakitelek mérkőzés is rangadónak számított. A nagy meleg rányomta bélyegét a találkozóra, igazi jó játék nem alakult, ki bár helyzeteik voltak a csapatoknak. Az első játékrészben nem esett gól. A második félidőben többet támadott a Lakitelek, aminek meg is lett az eredménye. Hencz Viktor szerezte meg a vezetést. Ezt követően is inkább a vendégeknek voltak helyzeteik. Egy szép támadás után, amikor is Subicz Norbert húzott el a bal szélen, beadást ismét Hencz Viktor értékesítette. Bár a helyeztek alapján több gól is eshetett volna, mint két oldalon, ezúttal a lakitelekiek lehettek elégedettek. Tiszakécske II-Lakitelek 0-2 (0-0)