1. 2024.04.19. péntek, Emma
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Környezettudatos gondolkodásformálás a hátrányos helyzetű Tiszazugban

A cibakházi székhelyű CI-VIL EGYESÜLET pályázatot nyújtott be és sikeresen támogatást nyert a „Kreatív-Komplex-Környezettudatos gondolkodásformálás a hátrányos helyzetű Tiszazugban” kódszám: FM-LSZF/2017-01 kiíráson.

 

A cibakházi székhelyű CI-VIL EGYESÜLET pályázatot nyújtott be és sikeresen támogatást nyert arra a projektötletére, hogy a Tiszazugban található óvodások és iskolások, közvetett módon a lakosság körében környezettudatos szemléletformálást hajtson végre.

 

Ennek érdekében a bevont partner intézmények a hétköznapokban képződő hulladékok (üveg, műanyag, papír, fém, italos karton, stb) felhasználásával dísztárgyakat készítettek.

Az elkészült remekműveket vándorkiállítás keretében összesen 8 helyszínen mutatjuk be, ahol a lakosság megtekintheti a kreatív módon, az öko-praktika jegyében létrejött alkotásokat.

Ezzel párhuzamosan a dísztárgyak egy műteremben kerültek lefotózásra, így a profi fotókat a weboldalakon, nyomtatott sajtókban, facebook oldalakon is be tudjuk mutatni, valamint digitális és nyomtatott kiadványban is népszerűsítjük a projektet és a gyerekek munkáját.

A projekt záró momentumaként tanulmányi kirándulást teszünk a Szelevényi Hulladéklerakó Üzemben.

Projektünk a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával valósul meg. Ezúton is köszönjük a támogatást!

Kelt: 2018. március


CI-VIL EGYESÜLET


Az alábbi linkre kattintva érhető el a teljes képgaléria: https://www.facebook.com/pg/civil.cibakhaza