http://ketfarkukutya.com/?wpfb_dl=227"/> L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2024.03.19. kedd, József
  2. |
  3. 6 °C
  4. |

Tőserdő örökre megjegyezte a Kutyákat

Tőserdőn táborozott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, ahol több volt a humor és a valóság, mint a politika. Akik időben érkeztek, azok mind lebarnultak és átlagosan 24 szúnyogcsípéssel lettek gazdagabbak. Ezen kívül programokon és programszerűségeken vehettek részt, csinálhattak dolgokat, mindenféle izéket, egyéb izéket, valamiket meg hogyishívjákokat.

 

Természetesen a politikai tevékenység sem maradhat ki egy párt nyári táborából, így már az első nap forradalmi hangulat uralkodott: tüntetést jelentettek be a rendőrségen a Valós időben keletkező zenéért és a felvételről szóló zene ellen. A cél nemes, az eszközökben ezúttal sem válogatott a párt: szintetizátorok, kontrollerek, dobgépek, egy focipálya méretű keverő, papírkutya, bringadob, hangburger és számtalan hangszerként használt test feszült a megváltoztatni kívánt valósággal szembe a lakiteleki Holt-Tisza parton. Ellentüntető dj-k felvonulása elmaradt, rendőri beavatkozásra végül nem volt szükség.

Másnap a különleges sportok népszerűsítéséért és elismeréséért küzdöttek. A kviddics és a háromkapus foci mellett idén a lassú futás international világbajnokság volt a legizgalmasabb. Ebben a sportban nem az időeredmény számít, hanem a lehető leglassabb, de futásszerű látványt nyújtó versenyző győz. A versenyt effektezett videófelvételek speciális mozgásesztétikai elemzése alapján a nézők döntik el közfelkiáltással.

Az emberek mellett a sörök megfelelő testmozgásáról is gondoskodtak a résztvevők, a reggeli torna során mindenki egy korsó sörnek segített átmozgatni a habtestet a korsóban.

Mindemellett volt idejük átvenni a MÁV irányítását is rövid időre, megvalósult Tőserdőn a Szikra-projekt, melynek során kifestették az évek óta elhanyagolt állomásépületet, így pár nap alatt vízzé alakították a vasúti megállót. Az MKKP- Die Partei konneksön is elmélyült a projekt során.

A Tőserdőn szerkesztett Tókutyaszekcső Magazin egyedülállóan kísérleti: cikkeket, híreket, beszámolót és fotókat tartalmaz! Az újságban többek között beszámolnak a lakiteleki illegális kátyúzásról is, érdemes belelapozni: http://ketfarkukutya.com/?wpfb_dl=227