1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Ismerkedjünk meg a dekor- és ajándéktárgyak birodalmával, a kecskeméti Balló Dekor falmatrica és ajándéktárgy webshoppal

A Balló Dekor egyedi falmatricákat, vászonképeket, bögréket és kulcstartókat gyártó vállalkozás. Az általuk készített termékek mind egyedileg készülnek, ráadásul a gyártás folyamatának csak egy kis része gépiesített, nagyobbrészt gondosan, szeretettel, kézzel készülnek dekortárgyaik. Mivel ez a kis családivállalkozás itt van a közelünkben, ezért szeretnénk bemutatni termékeiket, hiszen ismeretük nagyon hasznos lehet, ha fel szeretnénk dobni otthonunkat, vagy meg szeretnénk ajándékozni egy szerettünk. A cikkünkben felsorolt összes termék átvehető Kecskeméten, így nem kell napokat várni a házhozszállításra.

Ismerjük meg jobban ezeket a kiváló minőségű termékeket!

 

Vászonképek

A Balló Dekor vászonképei mind rendelésre készülnek, így a legnépszerűbb termékeik az egyedi fényképekből készült vászonképek. Ezek a fényképek lehetnek családi fotók, kisállat képek, vagy akár kirándulások-nyaralások alkalmával készített tájképek is. Az egyedi képek mellett rendkívül népszerű az egyedi csillagtérképes vászonkép is, mely a csillagok állását mutatja egy adott napon, helyen, és időben. Egy ilyen csillagtérképes vászonkép kedvelt ajándék évfordulóra, születésnapra, és karácsonyra is. Az egyedi képek mellett a webshopnak van saját galériája is, mely kiváló minőségű, gyönyörű képeket kínál számunkra.

 

Falmatricák

 

A vászonképek mellett a shop felkapott termékei a falmatricák, melyek 24 színben kérhetők.

A falmatricák ábrázolhatnak egy motiváló idézetet, családunkról szóló szöveget, de akár kedvenc állatunkat, tájunkat, városunkat is, de még a hobbinkhoz is kapcsolódhatnak, mint például a fiatalok kedvenc faldekorációja, a gamer falmatrica.

 

Bögrék

 

A Balló Bögrék egytől egyig egyedi termékek. Vannak horoszkópos és vicces bögréik, de személyre szóló bögréik is vannak, mint például a Legjobb anya bögre, vagy az igaz barátságról szóló páros bögrék.

 

Kulcstartó

 

A kulcstartók olyan ajándéktárgyak, melyek minden nap a kezünk ügyébe kerülnek. Ezért a Balló Kulcstartókat úgy tervezték, hogy jobb kedvre derítsenek, ha rájuk nézünk, szebbé téve a napunkat. Ilyen ajándék lehet például a Soha ne add fel az álmaidat kulcstartó, vagy az Apa vagyok kulcstartó is.

Jó ötlet tehát megjegyezni ennek a kis vállalkozásnak a nevét, hiszen sok hasznos dekorációt, vagy ajándéktárgyat beszerezhetünk tőlük.

További információért látogass el a http://www.ballodekor.hu/ oldalra, vagy keresd őket emailben a [email protected] e-mail címen, hívd őket telefonon a +36 70 728 6197 számon, vagy keresd fel őket személyesen belvárosi irodájukban, a 6000 Kecskemét, Csányi János körút 12-ben!