3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2019.08.26. hétfő, Izsó
  2. |
  3. 28 °C
  4. |

Az első helyezett ellen nyert Lakitelek

Rangadóra került sor a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lakitelek és Városföld csapatai között. Az első helyezett találkozott a tabella harmadik helyén állóval.

 

A Városföld nagyon jól kezdte a bajnokságot, mert a találkozó előtt száz százalékos volt. Lakitelek neve mellett egy vereség állt, a Ballószögtől kapott ki 1-0 arányban. Éppen ezért izgalmasnak ígérkezett a találkozó. Mind a két fél a három pont megszerzésére törekedett, éppen ezért, izgalmas változatos volt a játék. Az első gólt a lakitelekiek szerezték Lángos révén, de nem sokáig örülhettek a győzelemnek, mert Szabovik révén egyenlítettek a vendégek. A szünetig nem is változott az eredmény. A második játékrészben nagyobb sebességre kapcsoltak a csapatok és továbbra is jó iramú mérkőzést vívtak egymással.

Sajnálatos módon Barta Gábor játékvezető nem tudott felnőni a mérkőzés színvonalához. Egy esetben pedig, amikor Papp Márton tévesen jelzett és a hazai szurkolók reklamáltak, addig nem engedte útjára indítani a labdát, míg a nézők hátrább nem helyezkedtek a korláttól. Sajnálatos módon ezt követően a játékvezető több hibát is vétett, amivel mind a két félt egyaránt sújtotta. A mérkőzés utolsó percében Polyák Sándornak sikerült egy szép fejes góllal megszerezni a vezetést.

Lakitelek–Városföld 2–1 (1–1)

Lakitelek, 150 néző. Vezette: Barta (Bornemissza, Pap)

Lakitelek: BALLA – Kalics, KOVÁCS J., Polyák, Subicz, Tamásy, Szabó Á. (Tasi), Lángos (Vankó, Táncos), ifj. TÓTH S., BARNA, Erős. Edző: Tóth Sándor

Városföld: Házi – Márics (Huber), Kertész, Marosvölgyi, Guttyan, Jaskó (Hencz), SZABOVIK, Kovács Zs., Páncél, Szabó P. (Kiss), NAGY L. (Szabó G.). Játékos-edző: Nagy Lajos

Gól: Lángos, Polyák, ill. Szabovik. Piros lap: Szanda. Ifi: 2–3