3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2019.08.26. hétfő, Izsó
  2. |
  3. 28 °C
  4. |

Báloztak a tiszaalpári horgászok

Minden év őszén megrendezi hagyományos bálját az Alpári Tisza Horgász Egyesület. Ezúttal is mulatságra hívták a pecásokat és hozzátartozóikat.

 

A művelődési ház nagytermében megterített asztal fogadta a bálba érkezőket. Az ilyenkor szokásos belépő, egy stampedli rövid ital, szinte kötelező, azt el kell fogadni. El is fogadták a buliba érkezők. Barta Lajos elnök üdvözölte a jelenlévőket, és köszönetét fejezte ki azoknak, akik támogatták a rendezvényt. Szép számú tombolatárgy várt arra, hogy gazdát cseréljen.

A vaddisznópőrkölt vacsorát az egyesület elnökségének tagjai szolgálták fel. Aki ott volt és evett belőle, az csak dicsérő szavakkal illette. Senkinek sem kellett visszafognia magát volt bőven, így aki akart az akár kétszer, vagy háromszor is szedhetett. A vacsora után kicsit nehezen kezdődött el a tánc, de amint hangulatosabb lett a zene, már is több pár mozgatta meg izmait a parketten. Akadtak olyanok, akik gyermeküket is elhozták a buliba és velük együtt táncoltak.

Az est meglepetése ezúttal is a hatalmas torta volt. Az csak természetes, hogy a horgászattal kapcsolatos jelenetet ábrázolt. A kukac jelezte, a nagy Ho-ho Horgásznak, hogy megérkezett. Jó, hogy megérkezett, mert sokan ettek belőle. A hajnali fél háromig tartó mulatságban mindenki jól érezte magát.