3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2020.07.10. péntek, Amália
  2. |
  3. 30 °C
  4. |

Örökös óvónők a lakiteleki óvodában

Hagyományteremtés céljából már 2006 óta örökös óvónővé avatjuk a nyugdíjba vonuló óvónőinket, jelezve megbecsülésünket óvodánkért tett munkásságukért. Hagyományunkat folytatva az avatáson túl, tavaly decemberben megörökítettük a szeretett óvónők lábnyomait.

 

Az eltelt időben ment nyugdíjba Szabóné Torbán Mária, Magyar Lászlóné, Újváry Kálmánné és Szentirmay Tamásné. A minap találkozásra hívtuk őket. Először óvodásainkkal egy kis játékban vettek részt, majd örömmel találták meg az emlékfa alatt elhelyezett lábnyomaikat. Természetesen a gyerekek is kipróbálhatták azokat. Végül büszkén mutattuk meg a gyönyörűen felújított és kibővített óvodánkat és jó szívvel emlékeztünk a dolgos időkre.

Azt szeretnénk, ha soha senki nem feledné el, kik azok az óvónők, akik a lakiteleki gyerekek fejlődéséért, a lakiteleki óvoda sikeres működéséért oly sokat tettek. Az ő eredményeikre építve dolgozunk, munkájuk sok mindenben példa előttünk. Őszinte szeretettel és tisztelettel kívánjuk, hogy derűsen és jó egészségben, a család nyújtotta örömökkel töltsék a pihenés éveit.

Sütő Lászlóné