3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2020.07.10. péntek, Amália
  2. |
  3. 30 °C
  4. |

Kisorosziban jártak a lakiteleki footgolfosok

A Footgolf egy szabadtéri sport, melynek fő célja, hogy eljuttasson a játékos egy football labdát a lehető legkevesebb számú rúgással az elrúgó helynek kijelölt (teeing ground) lapos területről egy lyukba.

 

2013.12.30-án az EMFGE & FootGolf Hungary Kft. által szervezett év utolsó versenyén az időjárás mellett a hangulat is tökéletes volt Kisorosziban a Magyar Golf Club golfpályáján. A fanatikus footgolfozok mellett Lakitelekről is érkeztek játékosok, hogy együtt zárják a 2013-as évet. A Szilveszter FootGolf Kupán csapatban a Molnár Arnold vezette, Dombi Sándor, Kalics József, Verebélyi Gábor alkototta lakiteleki négyes remek shot-okkal, kiváló játékkal, csak néhány ponttal lemaradva a decemberben megalakuló FTC FootGolf csapata mögött végezett.

Egyéniben harmadik helyen Verebélyi Gábor és a "Milan FootGolf" játékosa Pivarcsek Antal végzett 79 érintéssel, 3 rúgással jobb teljesítményt nyújtott nála a "Hole Hunters"-ből Zoltán Cziffra, így az ezüsttel távozott Kisorosziból, és az "FTC FootGolf" játékosa Németh Péter az idén megkoronázta egész éves teljesítményét egy újabb győzelemmel.