3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2019.08.23. péntek, Bence
  2. |
  3. 28 °C
  4. |

Megkezdték a felkészülést a nyárlőrinci labdarúgók

A téli szünetnek vége, újra edzésbe álltak a nyárlőrinci labdarúgók. Az első találkozás január 21-én volt. Az előkészületekről, az edző mérkőzésekről és a tavaszi folytatásról Bende József edzőt kérdeztük.

Heti két edzéssel kezdünk neki a munkának és a második hét végén már edzőmérkőzést is játszunk. Mivel az öltözőnket felújítják, így hazai pályán nem tudunk fogadni csapatokat. Minden felkészülési mérkőzést idegenben játszunk. Február 2-án Törtelre utazunk, akik a Pest megyei II. osztályban játszanak. Rá egy hétre Tiszakécskére megyünk a megyei I. osztályú csapathoz. Ezt követően szintén megyei I. osztályú csapattal a KLC-vel játszunk február 16-án. Utána következő pénteken február 21-én szintén velük játszunk műfüves pályán.

A megyei labdarúgó igazgatóság március első hétvégéjére írta ki a tavaszi forduló kezdetét. Ez eléggé meglepett, mert ilyen korán tavaszi bajnokságot még nem nagyon kezdtünk. Nem beszélve arról, hogy a megyei II. osztály Északi csoportjában sajnos csak tizenhárom csapat szerepel. Ha belegondolunk abba, hogy eddig nem volt igazán tél, nagy valószínűséggel lesz még. Biztos vagyok abban, hogy ebben az időszakban alkalmatlanok lesznek a pályák a játékra. Mi a kezdés idejére lekötöttük Tiszakécskével a második edzőmeccset. Mivel erőnyerők vagyunk, az első fordulóban nem játszunk. Tiszakécskének viszont bajnoki mérkőzése lesz. Pest megyében március 15-én kezdődik a bajnokság, elképzelhető, hogy Törtellel fogunk játszani. Nem lenne jó az, ha edzőmeccsek elmaradnának, mert erőfelmérés szempontjából mérkőzésekre szükség van. Annyiban szerencsések vagyunk, hogy nem kell csapatot építeni, csak finomítani kell a játékunkon. Remélem, hogy elkerülnek bennünket a súlyos sérülések, mert az őszi szezonban tizedeltek bennünket. Az átigazolási időszak január 21-én kezdődött és február 21-ig tart. Amennyiben szakmailag nem tudunk megfelelő középpályást és csatárt igazolni, akkor azokkal a játékosokkal oldjuk meg a feladatunkat, akik jelenleg a rendelkezésünkre állnak.

Morálisan már a toppon voltunk az őszi fordulók végén, szakmailag azonban még nem annyira. Megtaláltuk viszont azt az utat, amiben eredményesek tudunk lenni. Lesznek majd olyan rangadók, ahol minden játékosnak át kell éreznie a felelősséget, és remélem, hogy át is fogják érezni, és akkor a terveinket teljesíteni tudjuk.