3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2020.11.27. péntek, Virgil
  2. |
  3. 2 °C
  4. |

A legeket díjazták a szentkirályi iskolai farsangon

Nem valószínű, hogy van olyan általános iskola, ahol ne rendeznének farsangi mulatságot. Nem kivétel ez alól a szentkirályi iskola sem. A tanulók mindig nagyon várják a jeles eseményt.

 

Most is sokan voltak kíváncsiak arra, hogy milyen jelmezekbe fognak beöltözni a diákok. A gyerekek minden bizonnyal kellemes csalódást okoztak, mert kitűnő jelmezeket választottak, természetesen szülői segítséggel. Éppen ezért a zsűri úgy döntött –amiben gyerekek is voltak – hogy nem helyezéseket fog megállapítani, hanem a legeket díjazza. Így a közel hatvan jelmezbe öltöző iskolás közül sokkal többen kaptak díjat.

A szentkirályi iskolai farsang legjei a következők: a legötletesebb, gólya kéményen fészekben. A legszellemesebb, szolfézs szellem. A legfélelmesebb: hóhér. A legtündéribb: boszorkányok. A legmunkásabb: hőlégballon. A legegyénibb: a tanulás rabja (könyv oda láncolva a tanulóhoz). A legfittebb: az öreg néni. A legédesebb: muffin. A legkedvesebb állatka: a maci. A legszórakoztatóbb: zenedoboz (doboz melyből a táncoló gyerek jön elő zenével)

A legsportosabb: a testnevelő tanár Feri bácsi.

A farsangi mulatság alkalmával természetesen lehetett finomságokat enni és inni. A tombolasorsoláson pedig nagyon soka ajándékot húztak ki, a nyertesek nagy örömére.