1. 2024.03.28. csütörtök, Gedeon
  2. |
  3. 16 °C
  4. |

Nagyarányú győzelmek a fiataloknál

A hétvégi bajnoki mérkőzéseken két öröm és egy bánat érte a lakiteleki csapatokat, és szurkolóikat. Az U16 és az U19-es gárda nagyarányú győzelmet aratott, míg a felnőttek vereséget szenvedtek.

 

A sort a serdülők kezdték, akik a megyei I. osztályú Kunszállás csapával találkoztak és 15-0 arányban bizonyultak jobbnak ellenfelüknél. Az ifjúsági csapat sem akart lemaradni tőlük, ők 18 alkalommal zörgették meg a pálmonostori hálót, és egyet sem kaptak. A leggólerősebb Kovács Mihály volt, aki hat alkalommal talált a kapuba. Talán ilyen arányú győzelmet még soha sem arattak a fiúk.

Sajnálatos módon a felnőtteknek nem megy úgy a játék, ahogyan azt a szurkolók és a vezetők is elvárnák. Hat mérkőzésből mindössze két alkalommal sikerült győztesként elhagyni a pályát, négy alkalommal pedig vesztesként. Vasárnap hazai pályán 3–0-ra kaptunk ki Pálmonostorától. Sajnos a kevés helyzeteinket sem tudjuk kihasználni. Csak reménykedni lehet, hogy vasárnap nyerünk Jakabszálláson. Utána azonban Nyárlőrinc következik.