1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 12 °C
  4. |

Mazsorettek a nyugdíjas bulin

Hagyományos évzáró rendezvényét tartotta a lakiteleki nyugdíjas klub, ezúttal is a megszokott helyen, az Autós csárdában.

 

Megterített asztal fogadta az érkezőket, akik elfoglalták helyüket. Csinger Sándorné a klub vezetője köszöntötte társait, majd átadta a szót Zobokiné Kiss Anitának. A polgármester köszönetét fejezte ki, mert a nyugdíjasok szinte minden rendezvényen ott vannak, és sokat segítenek is. Arra kérte a jelenlévőket, hogy továbbra is legyenek aktívak.

A vacsora előtt Vargáné Darabos Márta mazsorett lányai mutatták be tudásukat. Az ifjú generációnak ez volt az első fellépése, és kicsit meghatódva, izgulva várták azt, hogy szerepelhessenek. A programjuk bemutatásánál azonban már semmi sem látszott az izgalomból, felszabadultan táncoltak és forgatták botjaikat. A lelkes közönség nagy tapssal jutalmazta a kislányok teljesítményét. Csinger Sándorné megköszönte Vargáné darabos Márta felkészítését. A klubnál szokás az, hogy megköszöntik azt, aki kerek születésnapját ünnepli. Ezúttal Ádám Józsefné érte el ezt a kort. A klub vezetője virágcsokrot nyújtott át. Ádám József pedig Csinger Sándornénak köszönte meg egész éves munkáját és adott át ő is egy virágcsokrot.

Ezúttal is kétféle ételből, pacalból és sültes tálból lehetett választani a jelenlévőknek. A vacsora előtt és főleg utána Belicza András szolgáltatta a zenét. Gyorsan kiderült, hogy a nyugdíjasok is szeretnek táncolni. A jó hangulatú esten sok értékes tombola is gazdára talált.