1. 2024.04.25. csütörtök, Márk
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Báloztak a nyárlőrinci sportbarátok

Minden évben megrendezi a nyárlőrinci sportegyesület a hagyományos bálját. Ezúttal is az általános iskola tornaterme adott otthont a rendezvénynek.

 

A szórakozni vágyókat Balogh Viktor elnök köszöntötte, aki elmondta, hogy ezúttal rekordot döntöttek, mert ilyen sokan még nem voltak rendezvényükön. Ez pedig azt jelenti, hogy a településen szeretik a sportot, a labdarúgást. Bár nem elemezte a játékosok őszi eredményét, annyit azért elmondott, hogy a fiúk a tőlük telhető játékot hozták.

A bál alkalmával az egyesület igyekezett megtenni mindent annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát. Az elnök valamennyi támogatónak megköszönte a segítséget. Külön kiemelte Szarka Balázst, Erki Lászlót, Dobos József et és Túri István nevét, akik jelentős mértékben anyagilag is támogatták az egyesületet. Őket külön erre az alkalomra készített egyedi ajándékkal lepték meg. A négy főtámogatón kívül további kilenc szponzornak köszönte meg a segítséget Balogh Viktor. Nekik egy üveg italt adott az elnök. Ezt követően név szerint szólította először az ifjúsági, majd pedig a felnőtt játékosokat.

A vacsora elfogyasztása után a lábak is megmozdultak és hajnalig ropták a táncot. A jó hangulatú bál teljes bevételét a labdarúgó egyesületre fogják fordítani.