1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Az óvoda javára báloztak

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is jótékonysági Mikulás bált rendezett, a tiszaalpári Tündérrózsa Napköziotthonos Óvoda szülői közössége. Az eseményből befolyt összegből az óvodát támogatták, akik jegyet vásároltak, tombolát ajánlottak fel, vagy éppen más módját találták annak, hogy segítsenek a gyermek intézménynek.

 

A művelődési ház nagyteremében megrendezett esten Zsótér Andrea a szülői közösség elnöke, és Kiss Mária az intézmény vezetője köszöntötte a jelenlévőket. Elmondták, hogy minden segítséget köszönnek, nem csak most, hanem az egész év folyamán is, amit a szülőktől, és a támogatóktól kapnak.

A programban először a Süni csoport tagjai mutatták be vidám műsorukat, majd Novák Dóra ünnepi hangulatú dalaival szórakoztatta a bál résztvevőit. Később közös énekszóra megérkezett a Mikulás is, aki szaloncukrot osztogatott zsákjából. Minden gyerek annyit vehetett belőle, amennyit csak akart. Ezt követően a jelenlévők képes, zenés összeállítást láthattak az óvodai télapóvárásról. A töltött káposzta vacsorát a Tiszatáj Vendéglő készítette. A hajnalig tartó vigasságban mindenki jól érezte magát.