1. 2024.03.29. péntek, Auguszta
  2. |
  3. 18 °C
  4. |

Elvis dalok élőben Tiszakécskén

Ed Philips and the Memphis Patrol adott fergeteges koncertet az Arany János Művelődési Központban, az underground est keretében. Előtte a helyi Rambler együttes lépet fel.

 

Az Elvis Presley Tribute Band tagjai több mint egy órán keresztül szórakoztatták a nézőket, akik közül akadtak olyanok, akik táncra is perdültek Elvis nótái hallatán. A nemzetközi hírű magyar rock n‘ roll zenészek szuperprodukciója egyedi és látványos színpadképpel és show elemekkel elevenítette fel Elvis Presley egykori slágereit. Az együttes Európában is ismert, számos országban fellépett már, mindenütt nagy sikert aratva. Ed Philips énekes első magyarként 2009-ben bejutott az angliai Blackpoolban megrendezésre kerülő Elvis Presly Európa-bajnokság döntőjébe. Hangja tökéletesen hasonlít a nagy sztárra. A zenekar minden tekintetben próbál Elvis nagyságának megfelelni. Hangszereik, ruhájuk az ötvenes, hatvanas éveket idézte.

A 2011-ben alakult Ed Philips és a Memphis Patrol Zenekar ELVIS LIVE! című produkciója. A zenekar további tagjai: - Fácán aka Tom Stormy (dob) : A Mystery Gang Rockabilly Trió alapítója, tíz évig vezetője és dobosa. Long Tall Sonny (gitár): Európa Legfigyelemreméltóbb autentikus rhythm-and-blues előadója. Gyík aka Lizard Firehand (nagybőgő): Jack Wheeler (Arizona -USA) és a St. Jam‘s Blues Band (GB) turnézenésze.