3 L Cafe - Lakitelek és környéke hírei! Közélet, bulvár, sport és minden ami egy kávé mellett megbeszélhető!
  1. 2022.09.27. kedd, Adalbert
  2. |
  3. 20 °C
  4. |

Jótékonykodtak az amatőr színészek

Jótékony célú előadást tartott a Bugaci Tanyaszínház. Egy súlyosan beteg kisfiú gyógyításának a megsegítésre adták elő a Felül semmi francia bohózatot a művelődési ház nagy termében, amit térítésmentesen biztosított az önkormányzat.

 

Fekete Olivér öt és fél éves helyi kisfiú. Születése után problémák léptek fel nála, ami a mai napig tart. A mélyizmait kellene fellazítani. Ahhoz, hogy műteni lehessen, pénzre lenne szüksége a családnak. Szülei mindennapi keresetükből azonban ezt nem tudják finanszírozni, segítséget kérnek. Segítség pedig legtöbbször akad. Ezúttal a Bugaci Tanyaszínház tagjai döntöttek úgy, hogy „gázsijukat” a kisfiú gyógykezelésére ajánlják fel.

A művelődési ház nagytermébe nem csak azért mentek a helyiek, hogy megnézzék a Felül semmi bohózatot, hanem azért is, hogy pénzadományaikkal segítsenek a családon. Az előadás hatalmas sikert aratott. Az amatőr színjátszók szenzációsan szerepeltek. Nem lehetett megmondani azt, hogy nem profi színészek alakítják a szerepeket. A darabot Kovácsné Kiss Éva, Dávid Ervin és Tóth Marianna rendezte.

Kovácsné Kiss Évának a húga osztálytársa volt Olivér anyukájának – mondta Tóth Marianna. Az egyik közösségi oldalon látta, hogy segítségre van szükség. Szólt nekünk, hogy mit tudnánk tenni ennek érdekében. Megnéztük, hogy mikor van szabad időpontunk, így jött össze ez a mostani előadás.

Április 17-én az önkormányzat szervez jótékonysági előadást Fekete Olivér gyógykezelésének megsegítésére. Akkor Hevesi Tamás lesz a sztárvendég.

Felajánlások a következő bankszámlára küldhetők: Fekete Olivér, Lakiteleki Takarékszövetkezet, 52000018-15076177 IBAN: HU23 5200 0018 1507 6177 0000 0000 SWIFT: TAKBHUHB.

Elérhetőségük:

6065, Lakitelek, Ifjúság útja 4. Telefon: +36 30/ 6879-750