1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 14 °C
  4. |

Kamion ütközött személyautóval

Ma délelőtt a 44-es főúton, Nyárlőrinc határában újabb baleset történt. Egy román kamion ütközött egy Suzukival. A balesetben egy személy könnyebben egy pedig súlyosan megsérült.

 

Információnk szerint Lakitelek felől Kecskemét felé tartott egy Suzuki személyautó, amiben egy idős házaspár utazott. Az autó előtt hirtelen lefékezett egy másik gépjármű, aminek következtében a Suzukit vezető sofőr, hogy elkerülje a balesetet balra rántotta a kormányt. Szemből azonban érkezett egy román rendszámú kamion, amivel összeütközött. Az ütközés következtében mid a két jármű az árokban kötött ki. A Suzukit vezető férfi könnyebben sérült meg, a mellette ülő nőt viszont csal feszítővágóval tudták kivenni a tűzoltók a roncsból. A kamion vezetője nem sérült meg.

Több kamion is a 44-es főúttal párhuzamosan húzódó földúton próbált tovább haladni, de a nagy homokban elakadtak. Néhány személyautó pedig a kerékpárúton próbálta kikerülni a balesetet, ezt azonban a rendőrök később megakadályozták. A műszaki mentés ideje alatt a 44-es főutat teljes szélességben lezárták.