1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Nem csak a húsz éveseké a világ

Ezzel a címmel hirdette meg rendezvényét a művelődési ház. A két részből álló előadás első részében nótákat, operetteket hallgathattak, láthattak az érdeklődők, a másik felében pedig Aradszky László lépett fel.

 

A szép számmal megjelenteket Zobokné Kiss Anita üdvözölte. A polgármester elmondta, hogy ettől az évtől kezdve, minden évben a nyolcvan éven felülieket is köszönteni fogja. Amint az ismert az elmúlt évben augusztus 20-án a legfiatalabbakkal tette ugyan ezt. A településvezető hangoztatta, hogy az idősek nagy tiszteletet érdemelnek. Ők azok, akik felnevelték a fiatal generációt, és azok, akik segítenek a szülőknek, amikor dolgoznak. A műsor szünetében szendvicset ehettek, ásványvizet ihattak a jelenlévők, amit saját kezűleg készítettek, éppen azért, hogy érezzék a gondoskodást, törődést. Minden nyolcvan éven felüli lakiteleki lakos emléklapot és egy kis csokoládét vehetett át. Akik nem tudtak ott lenni koruknál, vagy állapotuknál fogva, azoknak személyesen adja majd át Zobokiné Kiss Anita.

A műsor remek hangulatban zajlott mind a két részben nagy tapssal jutalmazták az előadókat. Többen is kérték Aradszky Lászlótól, hogy közös fotót készíthessenek vele. A nyolcvanegy éves művész természetesen eleget tett a kérésnek, és még aláírást is adott azoknak, akik azt kérték.