1. 2024.04.18. csütörtök, Andrea
  2. |
  3. 10 °C
  4. |

Elbúcsúztak a nagycsoportosok az óvodától

Az intézmény udvarán tartotta ballagását a nyárlőrinci óvoda. A nagy csoportosok azonban nem a hagyományos módon búcsúztak el társaiktól és az óvó néniktől.

 

A fehér blúz és ing helyett egységesen kék pólóba öltöztek a nagycsoportosok az óvó nénikkel együtt. A mellükön azonban ott volt a jelük. Az udvaron felállított kis színpadra álltak fel, ahol versekkel búcsúztak el az óvodától. Valamennyi nagycsoportos kapott egy olyan fotót, amit akkor készítettek róla, amikor átlépte az intézmény kapuját. Most szőlővesszővel bekeretezve vehették át. Egy kis dobozkát is kaptak a szülőktől, amibe olyan dolgokat tettek, amivel emlékeznek az óvodában töltött évekre. A szülők természetesen megköszönték mindenkinek, akik foglalkoztak gyermekeikkel, hogy oktatták, nevelték őket. Mindenki kapott valamilyen ajándékot.

Azok a kis művészpalánták, akiket Mohácsin Gézáné, Ágota óvó néni tanított, megmutathatták rajzaikat, festményeiket. És azok is ajándékot kaptak, akik a Nyárlőrinci Hírmondó puzzle játékát jól megfejtették. Az ünnepég végén minden nagycsoportos egy fehér léggömböt vehetett a kezébe, amit felereszthetett a magasba.