1. 2024.04.20. szombat, Konrád, Tivadar
  2. |
  3. 13 °C
  4. |

Negyed százada szolgálják ki a vásárlókat

Fennállásának huszonöt éves jubileumát ünnepelte a Jutka ABC. Ebből az alkalomból Váradiné Tarjányi Judit tulajdonos a lakiteleki bolt udvarán tartott ünnepséget.

 

Amint azt elmondta Lakiteleken és Tiszakécskén több üzlettel rendelkeznek. Az elmúlt negyed század alatt sokat fejlődtek, és kialakították a jelenlegi rendszert. Bemutatta családját is azoknak, akik ott voltak a jubileumi ünnepségen. Zobokiné Kiss Anita Lakitelek polgármestere ünnepi beszédében utalt arra, hogy a Jutka ABC meghatározó szerepet tölt be a település életében. Az önkormányzat nevében ajándékot adott át Váradiné Tarjányi Juditnak és Viglási Imre boltvezetőnek. Ezt követően a tulajdonos a három, öt, tíz és tizenöt éve dolgozóknak adott át ajándékokat. A dolgozók is átadtak egy festményt, amely a lakiteleki boltot ábrázolja.

A műsorban fellépett a lakiteleki ifjúsági tánccsoport, valamint a tűzoltózenekar. Vargáné Darabos Márta egy humoros írással emlékezett a bolt elmúlt huszonöt évére. Azok a vásárlók, akik háromezer forint fölött vásároltak a boltokban, tombolasorsoláson vettek részt. Rengeteg ajándék talált gazdára. Az ünnepség ideje alatt különböző ételeket és italokat fogyaszthattak azok, akik ott voltak, és együtt örültek a dolgozókkal, Váradiné Tarjányi Judittal és családjával, a negyed százados jubileumnak.